Wanneer moet je kleren aan een hond aantrekken?

Natuurlijk hoeven de meeste honden geen kleding te dragen. Er zijn natuurlijk uitzonderingen - in de winter hebben kleine en kortharige rassen vaak een trui of jas nodig (minimaal) om ze te beschermen tegen de elementen tijdens wandelingen en tijdens het buiten spelen.

Wanneer moet je kleren aan een hond aantrekken?

Natuurlijk hoeven de meeste honden geen kleding te dragen. Er zijn natuurlijk uitzonderingen - in de winter hebben kleine en kortharige rassen vaak een trui of jas nodig (minimaal) om ze te beschermen tegen de elementen tijdens wandelingen en tijdens het buiten spelen. Veel honden vinden het prima om kleding te dragen. Sommigen haten het, stoppen hun staart tussen hun benen, verstoppen zich achter meubels of proberen de outfit op te eten.

Trek de kleren uit, begin met een kleiner of lichter item en werk van daaruit verder. Voor het grootste deel nee, het is om verschillende redenen geen goed idee om kleding aan uw huisdier te doen. Er zijn een aantal goede redenen en die zal ik behandelen. Het is belangrijk om te overwegen welk type vacht uw hond heeft als u erover nadenkt om hem uit te rusten voor winterweer.

Sommige honden hebben heel fijn fluisterend haar, (zoals mijn jongen, Ira G, de Terrier-mix hier afgebeeld, en ja, hij draagt een jas op koude winterdagen in North Carolina); sommige hebben heel kort haar (denk aan Whippet of Mopshond); en anderen hebben dichte jassen (zoals Huskies of Malamutes), en zijn letterlijk gebouwd voor de sneeuw. Een trui aantrekken op een hond met een dikke, dichte vacht is waarschijnlijk niet nodig en kan ze zelfs onaangenaam warm maken. Honden hebben kleding nodig als het een functie vervult, zoals een trui voor warmte, een verkoelend vest in de warmere maanden en laarzen om te wandelen of te wandelen in de wintermaanden. Ik vond het leuk dat je zei dat een ding om te overwegen wanneer je op zoek bent naar kleding voor je hond, is ervoor te zorgen dat je eerst hun maten correct meet.

Ik zou de maat nauwkeurig meten voordat ik kleding koop, zodat ik de juiste stukken zou kopen. Ik ga niet iedereen die kleding op hun honden in deze groep doet categorisch knobbelen, maar ik denk dat een overgrote meerderheid van de mensen die hun honden aankleden, het doet omdat ze ze zien als kindervervanger. Voor normaal dagelijks gebruik is het echter naakt of kragen of harnassen ???? Maar ik heb veel foto-ideeën die zich beginnen te ontwikkelen waarbij Bella, Terra,% 26 Kronos kleding draagt. Bovendien wilt u misschien de interne verwarmingsset van uw huis laag houden - in plaats daarvan afhankelijk van dekens en kleding voor uw eigen warmte.

Ze zijn niet de enigen, er zijn veel eigenaren die misschien niet zo slim zijn op sociale media die hun pup graag in leuke hondenkleding kleden. Ik heb mijn andere honden nooit anders gekleed dan voor een speciale gelegenheid, zoals een belangrijke voetbalwedstrijd, ik haat hondenkleding. Er zijn een paar keer dat ik het acceptabel zou vinden om voor korte tijd kleding aan een hond te dragen. De groeiende focus op een marketing- en mediaperspectief op de band met menselijke dieren trekt nichesectoren aan die meestal gericht zijn op mensen, onlangs kocht ik een designer hondenkleding voor mijn huisdier online bij de Posh Puppy-boetiek en deze winkel ook zeer goede winkels voor designeraccessoires voor huisdieren.

Als uw hond gedwongen wordt kleding te dragen en alleen wordt gelaten, kan ze proberen te ontsnappen aan het kledingstuk en gestrest raken of zichzelf pijn doen. Hij heeft er geen probleem mee om kleding te dragen, en ik geloof dat het komt omdat hij al op jonge leeftijd kleding begon te dragen. Buster is geen grote fan van kleding, maar als de gelegenheid erom vraagt, zal hij toegeven en iets dragen. Zelfs als hondenkleding niet nodig is, betekent dat niet dat het aankleden van uw hond verschrikkelijk is.