Hebben honden jassen nodig bij 40 graden weer?

Er is geen extra kleding nodig voor weersomstandigheden met temperaturen van meer dan 45 graden Fahrenheit. Als de temperatuur echter lager begint te dalen, zullen sommige rassen die vies zijn van kou zich ongemakkelijk gaan voelen en kleding nodig hebben.

Hebben honden jassen nodig bij 40 graden weer?

Er is geen extra kleding nodig voor weersomstandigheden met temperaturen van meer dan 45 graden Fahrenheit. Als de temperatuur echter lager begint te dalen, zullen sommige rassen die vies zijn van kou zich ongemakkelijk gaan voelen en kleding nodig hebben. Heeft mijn hond een jas, jas of trui nodig in de winter? Op welke temperatuur heeft een hond een jas nodig? Hoewel honden zijn uitgerust met een eigen bontjas, hebben ze in de winter misschien wat extra isolatie nodig. Het ras, de grootte en het temperament van de hond spelen een rol bij het beslissen welke honden jassen moeten dragen en welke niet.

Als algemene vuistregel zijn grote honden met dikke, dichte vacht goed beschermd tegen de kou. Dit omvat noordelijke rassen, zoals Alaskan Malamutes en Siberische Husky's, met bontjassen die genetisch zijn ontworpen om ze warm te houden. Maar er zijn honden die beschermd moeten worden tegen extreem weer. De kou van de winter maakt zijn aanwezigheid op veel gebieden bekend, en terwijl we naar de achterkant van onze kasten en kapstokken graven voor parka's en seizoensgebonden bovenkleding, vragen we ons af of honden ook in de winter jassen nodig hebben? Canine couture is populair, dus of uw hond nu ronddwaalt in een trui, hoodie of au naturel gaat als moeder natuur aan de thermometer bijt, we hebben de feiten en de ficties over hondenjassen en truien.

Over het algemeen hebben de meeste honden geen vacht nodig als de temperaturen op of boven 7 graden Celsius liggen. Wanneer de temperaturen onder de 7 graden dalen, zullen sommige koude-averse rassen waarschijnlijk bescherming nodig hebben en zich ongemakkelijk voelen. Voor eigenaren van puppy's, senioren, dunharige rassen of zeer kleine rassen, wanneer de temperatuur buiten op of onder 0 graden Celsius aanvoelt, moet u waarschijnlijk een jas op uw hond leggen. Er is geen ingestelde temperatuur waarbij een hond een jas moet dragen, omdat elk individu zal variëren (net als mensen).

Als het koud is, maar uw hond extreem actief is, houd hem dan in de gaten om er zeker van te zijn dat ze het niet te warm krijgen. Hoewel uw hond misschien een van nature lange vacht heeft, moet u, als u hem onlangs hebt laten verzorgen tot een kortere snit, mogelijk een trui of jas op uw hond doen voor koeler weer. De hondenjas mag geen onderdelen bevatten die kunnen worden afgekauwd en ingeslikt, dus zoek er een die geen ritssluiting, knopen of tags heeft. Er zijn veel honden die baat kunnen hebben bij het dragen van jassen als het koud is, maar om verschillende redenen.

Ontdek wat voor soort honden jassen nodig hebben, de voordelen van een jas voor uw hond, en hoe u de beste vacht kiest voor uw harige vriend. Als u een hondenbezitter bent die op zoek is naar manieren om uw hond te helpen omgaan met angstproblemen, bent u aan de rechterkant gekomen. Honden die zijn gefokt voor koudere klimaten zoals Husky's en Malamutes hebben minder kans op een vacht dan rassen zoals de Chihuahua of miniatuurhonden. Het antwoord hangt grotendeels af van het soort hond dat je hebt, hoe de temperatuur aanvoelt, de leeftijd van je hond, en meer.

Controleer ook voor welke maat hond de vacht bedoeld is; sommige zijn bedoeld voor honden met een bredere borst, meer spieren, enzovoort. Twee van mijn honden lijken een fleecejas te waarderen op de koudste dagen, maar de derde heeft zelf een dikke vacht. Wat regen betreft, ravotten mijn honden liever in koude sneeuw dan onderworpen te zijn aan de verschrikkingen van een warme zomerdouche. Zelfs als uw hond een jas draagt, blijf dan bij hem terwijl hij buiten is, zodat u hem kunt controleren op rillingen, zeuren of angst.