Moeten honden's nachts kleding dragen?

Pyjama's voor honden kunnen warmte en comfort bieden aan een pup die zich niet lekker voelt en iets nodig heeft om hun gevoelige huid te kalmeren. Honden die geen vacht hebben, moeten een lichtere set PJ's dragen om ze te beschermen tegen zonnebrand en overmatig drogen.

Moeten honden's nachts kleding dragen?

Pyjama's voor honden kunnen warmte en comfort bieden aan een pup die zich niet lekker voelt en iets nodig heeft om hun gevoelige huid te kalmeren. Honden die geen vacht hebben, moeten een lichtere set PJ's dragen om ze te beschermen tegen zonnebrand en overmatig drogen. Voor langharige honden kunnen truien tot matten leiden. Voor alle honden kunnen truien de vacht samendrukken op een manier die uiteindelijk ongemakkelijk kan worden.

Hebben honden kleding nodig? Hoewel dit in eerste instantie een lichte zorg lijkt te zijn voor degenen die zouden spotten met het idee om een hond aan te kleden, zijn er nog steeds veel hondenbezitters die hun honden gewelddadig hebben zien rillen na blootstelling aan wintertemperaturen, maar aarzelen om kleding op hun honden te doen uit angst vreemd over te komen. Als u zich zorgen maakt dat uw hond het koud heeft, kan het zeker geen kwaad om hem kleding aan te trekken. Het is belangrijk om te onthouden dat jassen en truien op honden alleen mogen worden gedragen als dat nodig is wanneer ze buiten zijn bij zeer koud weer. Honden mogen deze kledingstukken niet in huis dragen, omdat ze gemakkelijk oververhit kunnen raken.

Kledingartikelen moeten altijd van het huisdier worden verwijderd nadat ze niet langer nodig zijn om schuren en irritatie van de huid te voorkomen. Dit is geen ongebruikelijke vraag, vooral wanneer hondjes die modieuze kleding aanprijzen vaker voorkomen. Honden met lang haar zoals de Pommeren, Chow Chow, Husky en Grote Pyreneeën hebben in de winter geen extra kleding nodig. Omgekeerd hebben grotere honden met dichte haarjassen geen extra isolatie nodig en zouden ze zich erg ongemakkelijk voelen als ze gedwongen zouden worden bovenkleding te dragen, mogelijk tot het punt van fysieke oververhitting.

Mijn blogposts zijn gebaseerd op mijn ervaringen met Matilda en Cow, mijn onderzoek, anekdotes van vrienden en andere hondenbezitters op internet, en, zoals geciteerd, meningen van experts die ik heb geïnterviewd of geciteerd. Moedig uw hond aan om op de bovenhoes van uw bed te slapen onder zijn eigen lichte katoenen deken of badhanddoek. Mijn bokser, Annabelle, houdt absoluut van haar jassen en truien, maar ze is de uitzondering op de andere honden die ik heb gehad. Ik ben een hondenblogger en copywriter voor huisdieren voor uitstekende bedrijven in de dierenindustrie en schrijver van productbeschrijvingen.

Ik kan niet garanderen dat het veilig is om je hond in een trui achter te laten, maar als je hond normaal gesproken uren in een trui thuis kan doorbrengen, en je weet dat als je weg bent, ze gewoon gaat chillen, in plaats van in een door verlatingsangst veroorzaakte razernij te raken, komt het waarschijnlijk goed met haar als ze een trui draagt. Dus ik denk dat het langdurig aantrekken van een trui de oliën en verschillende vochtbronnen van de huid zal vangen om naar buiten te gaan, waardoor uw hond vatbaarder wordt voor huidproblemen zoals acne, ingegroeide haartjes, huiduitslag en overgroei van gist. Mijn hond Cow heeft een vrij gevoelige huid en is vatbaar voor haaruitval, dus het nemen van pauzes lijkt haar huid te helpen ademen. Neem indien mogelijk uw hond mee naar de winkel en probeer de kleding voordat u ze koopt, want retourneren is erg moeilijk als het gaat om kleding voor dieren.