Is het misbruik om kleren aan honden te dragen?

Uiteindelijk geven honden en katten er de voorkeur aan om naakt te zijn (om zo te zeggen), maar als uw huisdier schijnbaar geen bezwaar heeft tegen het dragen van af en toe een trui of tutu, dan kan het geen kwaad om ze aan te kleden. Ze benadrukte dat het kil is om foto's te maken van je huisdieren in hun natuurlijke staat, maar ze in een ongemakkelijk uiterlijk plaatsen kan traumatiserend voor hen zijn.

Is het misbruik om kleren aan honden te dragen?

Uiteindelijk geven honden en katten er de voorkeur aan om naakt te zijn (om zo te zeggen), maar als uw huisdier schijnbaar geen bezwaar heeft tegen het dragen van af en toe een trui of tutu, dan kan het geen kwaad om ze aan te kleden. Ze benadrukte dat het kil is om foto's te maken van je huisdieren in hun natuurlijke staat, maar ze in een ongemakkelijk uiterlijk plaatsen kan traumatiserend voor hen zijn. Ze legt kleding en make-up op je huisdier en voegde eraan toe: „druist volledig in tegen de waardigheid van het dier en hun natuurlijke behoeften en instincten. De hond heeft geen idee wat kleding is, het geeft eerlijk gezegd niets om.

Sommige honden worden kil en hebben eigenlijk de extra warmte van extra kleding nodig, en als je op een plek met barre weersomstandigheden woont, zijn deze kleding belangrijk. Kleding is niet nodig zolang je niet op een erg koude plek woont, maar dan moet je geen huisdier nemen dat sowieso niet met het weer overweg kan. We rapporteren over verhalen over dierenmishandeling, en het bellen van een hond in kledingmisbruik bagatelliseert hoe ernstig daadwerkelijk misbruik is. Ze zijn niet de enigen, er zijn veel eigenaren die misschien niet zo slim zijn op sociale media die hun pup graag in leuke hondenkleding kleden.

Een van die behoeften is om normaal gedrag te uiten en het zou kunnen betekenen dat ze met beperkende kleding dat niet goed kunnen doen. Als uw hond tekenen van angst en ongemak vertoont, trek dan geen kleding aan uw hond tenzij het nodig is. Zelfs als hondenkleding niet nodig is, betekent dat niet dat het aankleden van uw hond verschrikkelijk is.