Waarom hondentrui?

Dat komt natuurlijk omdat een hondentrui uw pup helpt om te genieten van een warmere lichaamstemperatuur, zelfs als het erg koud is. Hondentruien doen dit niet alleen door een extra isolatielaag toe te voegen, maar ook door ze de broodnodige windbarrière te geven die ze nodig hebben om kou te voorkomen.

Waarom hondentrui?

Dat komt natuurlijk omdat een hondentrui uw pup helpt om te genieten van een warmere lichaamstemperatuur, zelfs als het erg koud is. Hondentruien doen dit niet alleen door een extra isolatielaag toe te voegen, maar ook door ze de broodnodige windbarrière te geven die ze nodig hebben om kou te voorkomen. Chihuahua's, samen met vele andere rassen, zijn een goed voorbeeld van huisdieren die baat kunnen hebben bij het dragen van hondentruien. Truien bieden isolatie die deze huisdieren normaal gesproken niet zouden hebben, waardoor ze bij koud weer langer buiten kunnen blijven en aan hun lichaamsbeweging kunnen doen.

Wol is erg warm en zorgt voor een goede isolatie. Het kan echter nodig zijn om de handen te wassen of bij sommige honden jeuken. Er zijn hondentruien van acryl- en wolmix die veel warmte bieden, terwijl ze toch zacht en gemakkelijk te onderhouden zijn. Net zoals mijn eigen winterjas voor mij doet, geeft een voering van polaire fleece honden comfort en beschermt het tegen koudere temperaturen.

Kleinere, lichte rassen, speelgoedrassen en rassen die van nature zeer korte of dunne haarjassen hebben, profiteren van een warme hondentrui voor als ze naar buiten moeten, of om gewoon rond te hangen in huis. Neem indien mogelijk uw hond mee naar de winkel en probeer de kleding voordat u ze koopt, want retourneren is erg moeilijk als het gaat om kleding voor dieren. Een trui mag ook niet te los zitten, anders glijdt uw hond hem gemakkelijk van zijn schouders en stapt hij eruit. Een trui of jas kan nuttig zijn tijdens de koude seizoenen, vooral als uw hond terughoudend is om naar buiten te gaan in de sneeuw om zichzelf te ontlasten, maar ook als u de neiging heeft om het interne verwarmingssysteem van uw huis laag te houden, in plaats daarvan afhankelijk van dekens en truien voor uw menselijke bewoners.

Kies ook stukken die gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, niets dat je te strak over het hoofd van je hond hoeft te trekken of waar jij of de hond moeite mee heeft. Met de meeste patronen kunt u het aantal steken aanpassen om de aangepaste pasvorm te bereiken die uw hond zal waarderen. Uw hond kan zich dus in feite buitengewoon ongemakkelijk voelen met de wintertemperaturen die net zo ongemakkelijk zijn als u zou zijn als u zonder kleding naar buiten zou gaan. Neem altijd een maat groter als uw hond tussen twee maten in zit, en zorg ervoor dat kleding niet te strak of te los zit.

Ook als ze een jeukende buik heeft, kan een hondentrui worden gedragen om een barrière toe te voegen om krassen of blootstelling aan het irriterende middel te voorkomen.