Is het goed om kleren aan te trekken voor honden?

Het kan geen kwaad om uw hond kleding aan te trekken. Veel honden zijn genetisch niet geschikt voor omgevingen waarin ze zich bevinden.

Is het goed om kleren aan te trekken voor honden?

Het kan geen kwaad om uw hond kleding aan te trekken. Veel honden zijn genetisch niet geschikt voor omgevingen waarin ze zich bevinden. Naast het warm houden van je hond, kan kleding ook helpen bij angst. Het gevoel van veiligheid dat afkomstig is van een nauwsluitend vest zoals het Thundershirt kan rustgevend zijn voor angstige honden.

De volgende keer dat er een onweersbui in de voorspelling staat, of je stad een grote vuurwerkshow plant, probeer dan een angstvest. Het kan het verschil maken om ervoor te zorgen dat uw hond zich veilig en getroost voelt. Voor het grootste deel nee, het is om verschillende redenen geen goed idee om kleding aan uw huisdier te doen. Er zijn een aantal goede redenen en die zal ik behandelen.

Veel honden vinden het prima om kleding te dragen. Sommigen haten het, stoppen hun staart tussen hun benen, verstoppen zich achter meubels of proberen de outfit op te eten. Trek de kleren uit, begin met een kleiner of lichter item en werk van daaruit verder. Hebben honden kleding nodig? Hoewel dit in eerste instantie een lichte zorg lijkt te zijn voor degenen die zouden spotten met het idee om een hond aan te kleden, zijn er nog steeds veel hondenbezitters die hun honden gewelddadig hebben zien rillen na blootstelling aan wintertemperaturen, maar aarzelen om kleding op hun honden te doen uit angst vreemd over te komen.

Als u zich zorgen maakt dat uw hond het koud heeft, kan het zeker geen kwaad om hem kleding aan te trekken. Honden lijden niet aan het dragen van kleding, tenzij de hond pijn heeft, geen normale „hondendingen” kan doen en daardoor geen kwaliteit van leven heeft. Tenzij uw hond gewend is om leuke, modieuze kleding te dragen, moet u langzaam beginnen en hem eraan laten wennen. Ik heb erover nagedacht om kleding voor mijn hond te kopen, maar ik was bang dat het niet goed bij mijn hond zou passen.

Ik vond het leuk dat je zei dat een ding om te overwegen wanneer je op zoek bent naar kleding voor je hond, is ervoor te zorgen dat je eerst hun maten correct meet. Voor normaal dagelijks gebruik is het echter naakt of kragen of harnassen ???? Maar ik heb veel foto-ideeën die zich beginnen te ontwikkelen waarbij Bella, Terra,% 26 Kronos kleding draagt. Honden hebben kleding nodig als het een functie vervult, zoals een trui voor warmte, een verkoelend vest in de warmere maanden en laarzen om te wandelen of te wandelen in de wintermaanden. Van alle mensen die ik tijdens mijn carrière in de huisdierenindustrie heb ontmoet, is de meerderheid van de hondenouders die kleren aan hun huisdieren trekken super liefdevol, vriendelijk en hondenliefhebbers van de hoogste orde.

Ik ga niet iedereen die kleding op hun honden in deze groep doet categorisch knobbelen, maar ik denk dat een overgrote meerderheid van de mensen die hun honden aankleden, het doet omdat ze ze zien als kindervervanger. Postoperatief kunnen honden beschermende kleding dragen om een incisieplaats te bedekken en te voorkomen dat de hond likt. Elke keer als ik een fotowedstrijd voor honden organiseer, zijn er een paar mensen die meedelen hoe onnatuurlijk het is voor honden om kleding te dragen. Kleding voor hem is een noodzaak, van een nat wit T-shirt of bandana om hem koel te houden in de zomer tot een heerlijk varsity-jack dat gemakkelijk aan te trekken is in de winter.

Buster is geen grote fan van kleding, maar als de gelegenheid erom vraagt, zal hij toegeven en iets dragen. Ik heb mijn andere honden nooit anders gekleed dan voor een speciale gelegenheid, zoals een belangrijke voetbalwedstrijd, ik haat hondenkleding.