Waarom hondenkleding?

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van het aantrekken van uw hond in een outfit is om uw hond comfortabel te houden, ongeacht de. Een van de beste voordelen van kleding voor uw hond is om zijn vacht uit de buurt van uw spullen te houden.

Waarom hondenkleding?

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van het aantrekken van uw hond in een outfit is om uw hond comfortabel te houden, ongeacht de. Een van de beste voordelen van kleding voor uw hond is om zijn vacht uit de buurt van uw spullen te houden. De kleding van uw hond houdt haar in het kledingstuk en uit de buurt van uw bank, tapijt, kleding en auto-interieurs. Kleinere, lichtere en minder harige rassen voelen zich comfortabeler in een trui of jas.

Hetzelfde geldt voor honden met frisse kapsels, of honden die ouder worden of ziek zijn. Honden die gemaakt zijn tegen de kou hebben een extra laag isolerende vacht ingebouwd. Voor hen kunnen te veel lagen oververhitting betekenen, wat net zo erg is als een kil gevoel krijgen. Het standpunt van de RSPCA is dat kleding in sommige omstandigheden geschikt is voor dieren.

Voor oude, kale, dunne, kleine of zieke honden kan een laag om warmte of waterdichtheid te bieden bij koud weer nuttig zijn. In tegenstelling tot wat sommige mensen misschien denken, is kleding aantrekken van uw hond meer dan alleen een fashion statement. Zelfs als de meeste hoektanden bontjassen hebben die ze warm houden, hebben ze nog steeds baat bij het dragen van kleding zoals truien en aanpasbare hondent-shirts. Kleding ziet er niet alleen geweldig uit voor uw hond, maar bevordert ook een betere gezondheid, hygiëne en veiligheid.

Iedereen die tijdens het recente koude weer een park binnenging, heeft misschien wel honden winterjassen zien dragen. Het gevoel van veiligheid dat afkomstig is van een nauwsluitend vest zoals het Thundershirt kan rustgevend zijn voor angstige honden. Het zou niet alleen kunnen beginnen om de camera die naar buiten komt te associëren met in een ongemakkelijk kostuum worden geduwd, waardoor de hond minder snel gelukkig poseert, maar je zou uiteindelijk je hond wantrouwend tegenover je kunnen maken, en het zou negatief kunnen reageren. Kleine honden kunnen niet warm blijven door alleen op te krullen en ze hebben meestal minder vlees in zich om hun lichaamswarmte te beheersen.

Elke hond is een individu en eigenaren moeten elke situatie met gezond verstand benaderen en het geluk en comfort van de hond in de voorhoede van hun geest. Voor honden met dunne of lichte bontjassen is de harde kou van bepaalde klimaten gewoon niet beheersbaar zonder een goede jas of trui. Als uw hond tekenen van angst en ongemak vertoont, trek dan geen kleding aan uw hond tenzij het nodig is. Als u een oudere hond met artritis bezit, kan koud weer hun gewrichten nog erger doen dan normaal.

Let ook op de specifieke behoeften van uw hond op basis van ras, grootte en leeftijd, zodat u de meest geschikte outfits voor hem kunt kopen. Het waren honden die de trends begonnen, maar tegenwoordig kan elk huisdier het, van katten tot bebaarde draken tot cavia's tot schildpadden, de lijst gaat maar door. Ze zijn niet de enigen, er zijn veel eigenaren die misschien niet zo slim zijn op sociale media die hun pup graag in leuke hondenkleding kleden. Het is erg belangrijk om het aankleden van je hond een positieve ervaring te maken, misschien met lekkernijen terwijl je hem aankleedt, en veel lof.

Theorieën van een maker van hondendenim, een hondentrainer, een hondengedragsdeskundige en de creatief directeur voor een modeshow voor huisdieren. Ik vind het allemaal een beetje vreemd, want de andere honden die ik hier zie lijken echt te chillen in hun kleren.