Vinden honden het leuk als je ze aankleedt?

De huisdieren leren zich hiermee te verhouden tot aankleden en ja, ze genieten van de aandacht die het brengt, en uitgaan. Qua rassen of soorten zou je kunnen zeggen dat gladde jassen outfits beter laten zien dan lange jassen.

Vinden honden het leuk als je ze aankleedt?

De huisdieren leren zich hiermee te verhouden tot aankleden en ja, ze genieten van de aandacht die het brengt, en uitgaan. Qua rassen of soorten zou je kunnen zeggen dat gladde jassen outfits beter laten zien dan lange jassen. Hierdoor vallen ze natuurlijk op, omdat ze beter kunnen pronken met hun outfits of accessoires. De meeste honden hebben geen kleding nodig, maar het is leuk om ze aan te kleden in schattige outfits, of het nu is om een foto te maken of een speciale gebeurtenis te vieren.

Maar vinden honden het echt leuk om kleding te dragen? Het korte antwoord is zowel ja als nee. Honden zijn producten van hun omgeving, en als ze geconditioneerd en ongevoelig zijn voor het dragen van kleding, genieten ze meestal van de aandacht en avonturen die daarmee gepaard gaan. Honden die niet gewend zijn kleding te dragen, vinden ze meestal niet leuk. Sommige kledingstukken zijn echter echt in het voordeel van de hond.

Zelfs als hondenkleding niet nodig is, betekent dat niet dat het aankleden van uw hond verschrikkelijk is. Elke hond is een individu en eigenaren moeten elke situatie met gezond verstand benaderen en het geluk en comfort van de hond in de voorhoede van hun geest. Niet alle honden zijn in de mode. Niet alle honden dragen graag kleding.

Als dit het geval is en uw hond er echt van streek of gestrest door is, doe het dan niet. Veel honden hebben echter gewoon een beetje overhalen en positieve bekrachtiging nodig. Sommige honden houden wel van fijne kledij. Als je het wilt uitproberen, ga dan voor zachte, natuurlijke stoffen zoals wol of katoen, omdat ze kunnen ademen.

Mijn ex Dixie geeft de voorkeur aan kasjmier, maar ze vergt veel onderhoud. Weet je nog hoe je je gedraagt alsof je gaat stikken als je in de herfst voor het eerst je getailleerde coltrui aantrekt? Dat is wat we hier willen vermijden. Als je een nerveuze hond hebt, kan deze goed reageren op een Thundershirt of een strakkere trui of doggy t-shirt. Afgezien van de functionele redenen waarom honden een jas of trui moeten dragen, is er nog een enorme bonusreden waarvan mijn honden hebben geprofiteerd.

Over het algemeen, als je graag kleren aan je hond trekt en je hond het niet erg lijkt te vinden, doe je niets verkeerd. Ga geleidelijk verder met het aanraken van de vacht aan het lichaam van uw hond, voordat u de vacht uiteindelijk voor korte duur aantrekt. Als u in een deel van de wereld woont dat vaak vriestemperaturen en sneeuwval ervaart, kunnen honden met een dunne vacht en weinig lichaamsvet in dergelijke omstandigheden worstelen. Als uw hond allergieën of een huidaandoening heeft, wilt u hem misschien een comfortabele trui of shirt geven zodat hij niet jeukt.

Een hondenliefhebber van de hoogste orde is hoe Gayle King Carol Bryant introduceerde toen ze met haar Cocker Spaniel verscheen op de Gayle King-show van Oprah Radio om honden te schotelen. Als een hond bijvoorbeeld de kou voelt en een jas moet dragen, is het belangrijk om uw pup er geleidelijk aan te laten wennen. Vaak, als je het wit van de ogen van je hond kunt zien terwijl ze een kostuum dragen, is de kans groot dat ze het niet willen dragen. Neem contact op met uw dierenarts voordat u honden met huidaandoeningen in kleding plaatst, omdat dit hun behandeling kan verstoren of het probleem kan verergeren.

Van alle mensen die ik tijdens mijn carrière in de huisdierenindustrie heb ontmoet, is de meerderheid van de hondenouders die kleren aan hun huisdieren trekken super liefdevol, vriendelijk en hondenliefhebbers van de hoogste orde. Honden hebben kleding nodig als het een functie vervult, zoals een trui voor warmte, een verkoelend vest in de warmere maanden en laarzen om te wandelen of te wandelen in de wintermaanden. Ik heb mijn andere honden nooit anders gekleed dan voor een speciale gelegenheid, zoals een belangrijke voetbalwedstrijd, ik haat hondenkleding. Grotere, harige honden (ze geven de voorkeur aan de term „grote botten”) hebben waarschijnlijk genoeg, ahum, omtrek en natuurlijke coating om warm te blijven, zelfs buiten in de sneeuw.

Hoewel Princess er misschien kostbaar uitziet in een klein elfkostuum, respecteer dat feit als je hond het niet leuk vindt om verkleed te zijn.