Is het misbruik om je hond kleren aan te trekken?

Hoewel honden milder zijn dan katten, raadt mevrouw Orr niet aan om een kostuum op een hond te doen als het ongelukkig lijkt, of het lange tijd aan te laten, omdat het dier oververhit kan raken of verstrikt kan raken. Een minder opdringerig kledingstuk zoals een bandana kan echter goed zijn.

Is het misbruik om je hond kleren aan te trekken?

Hoewel honden milder zijn dan katten, raadt mevrouw Orr niet aan om een kostuum op een hond te doen als het ongelukkig lijkt, of het lange tijd aan te laten, omdat het dier oververhit kan raken of verstrikt kan raken. Een minder opdringerig kledingstuk zoals een bandana kan echter goed zijn. Je huisdieren weten niet wat kleding is. Dit is verwarrend en vreemd voor hen om er outfits aan te trekken.

Het is volstrekt onnatuurlijk om je dier in een schattige trui te stoppen. Alleen omdat we het schattig vinden, maakt het nog niet goed. Sommige honden haten het gevoel van kleding. Honden met een dikke vacht kunnen oververhit raken, dus het is belangrijk dat ze zo „naakt mogelijk” blijven.

Ze benadrukte dat het kil is om foto's te maken van je huisdieren in hun natuurlijke staat, maar ze in een ongemakkelijk uiterlijk plaatsen kan traumatiserend voor hen zijn. Ze legt kleding en make-up op je huisdier en voegde eraan toe: „druist volledig in tegen de waardigheid van het dier en hun natuurlijke behoeften en instincten. Als uw hond tekenen van angst en ongemak vertoont, trek dan geen kleding aan uw hond tenzij het nodig is. We rapporteren over verhalen over dierenmishandeling, en het bellen van een hond in kledingmisbruik bagatelliseert hoe ernstig daadwerkelijk misbruik is.

Ze zijn niet de enigen, er zijn veel eigenaren die misschien niet zo slim zijn op sociale media die hun pup graag in leuke hondenkleding kleden. Een van die behoeften is om normaal gedrag te uiten en het zou kunnen betekenen dat ze met beperkende kleding dat niet goed kunnen doen. Ja, de warme pyjama's die mijn hond in de winter draagt om haar artritische gewrichten warm te houden en het dondershirt dat ze draagt als ze angstig is, zijn beide vormen van misbruik. Zelfs als hondenkleding niet nodig is, betekent dat niet dat het aankleden van uw hond verschrikkelijk is.

Daarom is het onnatuurlijk om schoenen of kleding aan honden te dragen, het druist in tegen de aard van de hond en moet het als dierenmishandeling worden beschouwd, omdat dit op de een of andere manier leed of schade veroorzaakt. Sommige honden worden kil en hebben eigenlijk de extra warmte van extra kleding nodig, en als je op een plek met barre weersomstandigheden woont, zijn deze kleding belangrijk. Eigenaren die hun honden in truien stoppen, misbruiken iedereen die hen uiteindelijk deze domme dingen ziet doen.