filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Sportieve hondenkleding

Bij sportieve hondenkleding denk je al snel aan trainingspakjes, joggingbroekjes, T-shirts en tanktopjes. Fijne materialen, zoals katoen en fleece, maken dat de sportieve kleding erg comfortabel draagt. Dit maakt deze kleding dan ook uitermate geschikt om jouw wildebras te laten dragen tijdens het ravotten of om aan te trekken tijdens rustigere activiteiten. Lekker bankhangen of soezen in bed zijn van die voorbeelden van rustige activiteiten die prima in sportieve kleding uitgevoerd kunnen worden. Omdat de kleding dus voor verschillende bezigheden in te zetten is, is het een goede investering waar jij en jouw hondje veel profijt van zullen hebben.


Weergave:


Bezig met laden...
48%
visibility

Jumpsuit rood voor honden

Jumpsuit rood voor honden. Lekker om in te hangen op de bank. Materiaal is fleece.

22,95

11,95

Variërend aanbod met hippe sportkleding

Omdat we altijd up to date willen blijven met het aanbieden van de leukste items, varieert het aanbod met sportieve hondenkleding. Zo kan het zijn dat onze voorraad een periode bestaat uit hippe jumpsuits die gemaakt zijn van zacht fleece en afgewerkt zijn met een stijlvolle ruit. We kiezen graag voor items met fleece, omdat het materiaal erg zacht is en het product bovendien zeer duurzaam te noemen is. Dit komt omdat fleece wordt gemaakt van gerecyclede petflessen. Maar, niet alleen de comfortabele jumpsuits behoren tot de pareltjes van ons assortiment. De kans is namelijk ook groot dat wij andere items aan de webshop toevoegen. Je kunt hierbij denken aan unieke trainingspakjes of modieuze sportbroekjes. De items zullen jouw hondje als gegoten zitten en geven je de mogelijkheid om jouw boef altijd in unieke kledingstukken te laten lopen. Omdat het aanbod dus elke week weer anders kan zijn, raden we aan om de webshop goed in de gaten te houden. Hierdoor ben je namelijk altijd op de hoogte van het nieuwste en verrassende aanbod en heb je de meeste kans dat alle maten nog beschikbaar zijn.Sportkleding van uitstekende kwaliteit

Wat weliswaar geen verrassing is, is dat alle producten op de webshop altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. We vinden het erg belangrijk dat kledingstukken van Bontjesvoorhondjes voldoen aan onze strenge eisen, zodat ze met veel plezier door jouw trouwe viervoeter gedragen kunnen worden. We houden absoluut niet van items die niet goed afgewerkt zijn of andere gebreken vertonen. Zeker bij producten als sportkleding vinden wij het belangrijk dat er geen draadjes loshangen of dat er naadjes niet goed afgestikt zijn. Ondanks de goede kwaliteit, zorgen wij er wel voor dat de artikelen worden verkocht voor een gunstige prijs. Dit maakt van het aanschaffen van een sportief item voor jouw boef een leuke bezigheid die niet al teveel pijn zal doen in jouw portemonnee.