filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Periodebroekje / onderbroekje

Loops zijn hoort er een beetje bij. Het is een natuurlijk verschijnsel bij teefjes dat 1 à 2 keer per jaar voorkomt. Wanneer je het vervelend vindt dat jouw hondje loops wordt, kun je ervoor kiezen om jouw hondje te laten steriliseren. Hoewel een sterilisatie meestal niet wordt gezien als een erg grote ingreep, begrijpen we volkomen dat jij als hondenbezitter jouw hondje ver van de operatietafel wil houden. Bovendien kunnen de kosten voor een sterilisatie hoog oplopen en daarnaast kan het natuurlijk ook nog zo zijn dat je jouw hondje graag mama wil laten worden, waardoor een sterilisatie natuurlijk absoluut niet aan de orde is. Om de periode van loopsheid zo prettig mogelijk te laten verlopen voor zowel jouw als jouw arme schat, hebben we diverse periodebroekjes aan het assortiment toegevoegd. Met deze periodebroekjes is jouw hondje loops in stijl, waardoor loops zijn eigenlijk helemaal niet meer zo erg is.


Weergave:


Bezig met laden...
50%
visibility

Periodebroekje / onderbroekje helemaal wit voor de hond

Een gemakkelijk broekje voor de hond wanneer het loops is.

15,95

7,95

54%
visibility

Periodebroekje / onderbroekje helemaal rood / grijs voor de hond

Een gemakkelijk broekje voor de hond wanneer het loops is.

14,95

6,95

54%
visibility

Periodebroekje / onderbroekje helemaal zwart / wit voor de hond

Een gemakkelijk broekje voor de hond wanneer het loops is.

14,95

6,95

50%
visibility

Periodebroekje / onderbroekje helemaal zwart voor de hond

Een gemakkelijk broekje voor de hond wanneer het loops is.

17,95

8,95

Leuke broekjes met fijne pasvormen

Als je jouw mademoiselle dan toch een periodebroekje moet laten dragen, dan doe je het natuurlijk meteen goed. De broekjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals: zachtroze, zwart gecombineerd met blauw en wit. Wanneer je liever een item met een leuk printje zoekt, kun je voor een onderbroekje met een kek streepje gaan. Print of geen print, jouw dame zal hoe dan ook shinen, zelfs met een periodiek broekje aan. Het is daarnaast mogelijk om te kiezen voor een model met handige touwtjes of drukknoopjes. Beide modellen zijn gemakkelijk aan te trekken en houden ruimte over voor de staart. Bovendien hebben de onderbroekjes een fijne pasvorm, waardoor het broekje jouw hondje niet zal gaan irriteren. Het kan voorkomen dat jouw boefje in het begin even moet wennen aan het item, maar dankzij het zachte materiaal zal ze het al snel niet meer voelen. Dankzij het broekje kan jouw vrouwtje lekker spelen en zich gedragen als jouw ondeugende kleine meid en kunnen jullie wel rekenen op de bescherming die ze nodig heeft.Praktische oplossing

Door jouw beestje een onderbroekje te laten dragen, kun je de omgeving tijdens loopsheid gemakkelijker schoonhouden. Wanneer je jezelf aanleert om het broekje uit te trekken als je een wandeling gaat maken en weer aantrekt voordat jouw hondje naar binnen gaat, wordt het een gewoonte die uiteindelijk vanzelf zal gaan. Bovendien zal jouw hondje op deze manier prima wennen aan het broekje, waardoor het loops zijn helemaal geen probleem meer is. Door ervoor te zorgen dat je een aantal broekjes in jouw bezit hebt, kun je de broekjes afwisselen bij eventuele ongelukjes en heb je elke dag weer een schoon item om aan te trekken. Na een tijdsduur van ongeveer 21 dagen is de loopsheid alweer voorbij en duurt het weer een half jaar voordat de volgende loopsheid begint. 21 dagen lijkt een lange periode, maar dankzij onze handige broekjes is het zo voorbij.