filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Hondentruien

Hondentruien zijn hip en happening. Dit komt omdat ze niet alleen de look van jouw hondje naar een hoger niveau tillen, maar ook omdat een trui er direct voor zorgt dat jouw hondje lekker warm blijft tijdens koude omstandigheden. Bovendien zullen opmerkingen als “wat schattig” en “te lief” zeker niet ontbreken als je jouw hondje in een trui van Bontjesvoorhondjes heen en weer laat huppelen. En dat maakt het juist zo leuk!


Weergave:


Bezig met laden...
47%
visibility

Fleece sweater met print roze / wit

Hoodie sweater lekker gemakkelijk voor hangen op de bank en mand. Voor de koudere avonden een uitkomst. Bestaat uit polar fleece.

18,95

9,95

47%
visibility

Fleece sweater met print roze / zwart

Hoodie sweater lekker gemakkelijk voor hangen op de bank en mand. Voor de koudere avonden een uitkomst. Bestaat uit polar fleece.

18,95

9,95

47%
visibility

Gebreide trui met roze patroon voor de hond

Gebreide trui met roze patroon voor de hond materiaal: terylene blend

33,95

17,95

49%
visibility

Gebreide kabel trui groen voor de hond

Gebreide kabel trui groen voor de hond. materiaal: polyamide

34,95

17,95

48%
visibility

Gebreide kabel trui licht blauw met mutsje voor de hond

Gebreide kabel trui licht blauw voor de hond. materiaal: polyamide

24,95

12,95

49%
visibility

Gebreide kabel trui licht blauw voor de hond.

Gebreide kabel trui licht blauw voor de hond. materiaal: polyamide

34,95

17,95

48%
visibility

Gebreide kabel trui licht roze met mutsje voor de hond

Gebreide kabel trui licht roze voor de hond. materiaal: polyamide

24,95

12,95

49%
visibility

Gebreide kabel trui roze voor de hond

Gebreide kabel trui roze voor de hond. materiaal: polyamide

34,95

17,95

48%
visibility

Gebreide kabel trui wit met mutsje voor de hond

Gebreide kabel trui wit met mutsje voor de hond. materiaal: polyamide

24,95

12,95

49%
visibility

Gebreide kabel trui zwart voor de hond

Gebreide kabel trui zwart voor de hond. materiaal: polyamide

34,95

17,95

50%
visibility

Gebreide kerst trui rood met wit voor de hond

Gebreide kerst trui voor de hond en geeft extra sfeer en leuk om samen voor de kerst op de foto.

37,95

18,95

50%
visibility

Gebreide trui beige met strookje voor de hond

Gebreide trui beige met strookje voor de hond . materiaal: terylene blend.

33,95

16,95

Aanbod met variërende modellen en maten

Als jouw boefje dan toch een trui nodig heeft om lekker warm te blijven, waarom dan niet meteen een hip en eigentijds item? De tijdloze klassiekers bestaan uit warme stoffen en hebben stuk voor stuk fraaie details die de truien van gewoon naar modieus laten transformeren. Prachtige breisels, met korte of lange mouwen in uiteenlopende kleurvariaties met soms een toegevoegde klassieke print voeren de boventoon. De gebreide truien kunnen met kol of zonder kolletje geleverd worden, zodat je zelf kunt bepalen wat het beste is voor jouw lieve schat. Tevens zijn er voor een "avondje op de bank" fluweelzachte items met capuchon verkrijgbaar, die optimale ontspanning voor jouw hondje garanderen. Dus, wil je graag een lieflijk item om jouw lieve Yorkshire Terriër nog schattiger te laten ogen? Of kun je beter een stoere variant aanschaffen, zodat jouw eigenwijze Maltezer wat serieuzer genomen wordt? Wat jouw intenties ook zijn, elk ras is geschikt voor deze heerlijke items.Geef kleur aan het leven

Over de beschikbare kleurvariaties weiden we graag nog wat verder uit. De speelse variaties zijn namelijk niet zomaar gekozen zonder hier goed over na te denken. Pasteltinten, zoals zachtroze en lichtblauw, maken de uitstraling van jouw hondje nog lieflijker dan deze al is. Dit, terwijl de heldere witte kleuren een perfect contrast vormen met de gitzwarte vacht van jouw Labradoodle. De groene varianten vormen een vrolijk geheel met het uitbundige karakter van jouw popje, waardoor jouw hondje nog meer gezelligheid met zich meebrengt. Zoals je hebt kunnen lezen is de kleur dus iets wat meer teweegbrengt dan je in eerste instantie zou vermoeden, waardoor het zeker de moeite waard is om hier goed over na te denken. Niet alleen het brein reageert op bepaalde kleuren, ook het algehele plaatje kan nog mooier gemaakt worden door voor een passende kleur te kiezen. Dit geldt niet alleen voor jouw eigen garderobe, maar ook voor die van jouw viervoeter.De maattabel helpt je verder

Alle modellen zijn verkrijgbaar in diverse maten, zodat er ook daarin geen rassen achtergesteld kunnen worden. Want, natuurlijk heeft niet alleen een petit Chihuahua het alleenrecht op zo’n fijne trui. Ook Teckels, Franse buldogs, Pitbulls en Staffords mogen natuurlijk in zo’n prachtig item gezien worden. Wanneer je een trui gaat aanschaffen voor jouw hondje, raden we je aan op goed te letten op de maat. De maten staan onder elk product weergegeven, zodat je alleen nog maar jouw hondje hoeft op te meten om de juiste pasvorm te vinden. Wanneer jouw hondje nodig moet afvallen of aankomen, is het verstandig om hier vooraf rekening mee te houden. Maar, natuurlijk moet een truitje nooit veel te strak zitten of juist te groot zijn. Wanneer je er niet helemaal uitkomt, kun je ook altijd contact opnemen voor het krijgen van advies. Wij helpen jullie graag aan een goed zittend item, zodat jouw hondje zich behaaglijk en geliefd zal voelen in zijn of haar perfecte trui.