filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Voor iedere gelegenheid de juiste kleding voor uw hond


Zorg dat je hond goed gekleed is. Voor elke gelegenheid of feest, wij hebben de juiste honden feestkleding in huis. Voor kerst, carnaval of Halloween. En voor ieder ras: een teckel, Franse buldog, chihuahua, pitbull, Engelse buldog of Stafford.


Weergave:

Hondenkleding voor ieder seizoen

Op zoek naar hondenkleding? Dan bent je bij bontjesvoorhondjes.nl op het juiste adres. Veel honden houden niet van nat en koud weer. Dan biedt een jas, bodywarmer of een hondenregencape de uitkomst. Wij hebben een behoorlijk assortiment voor ieder seizoen. Een leuke hondentrui of hondenjas voor de koude maanden. In de zomer is het heerlijk voor je hond om in een broek, jurkje, of t-shirt te wandelen. Of zelfs naar het strand te gaan in een prachtige honden-bikini of badpak.

De juiste hondenaccessoires

Naast hondenkleding hebben wij ook accessoires voor uw hond. Denk hierbij aan hondenstrikjes, een stropdas voor uw hond, letters voor aan de halsband en een bijhorende riem, hondenschoenen, hondenlaarsjes en nog veel meer. Uw hond kruipt lekker warm weg in onze hondendraagtassen en hondenmanden die u kunt vinden in de webshop. voor mensen met een boot dan verkopen wij ook reddingsvesten voor je hond. Als je hond in het water raakt, kan deze op een veilige manier gered worden.
 

Puppy kleding en honden ondergoed 

Voor de puppy’s hebben wij ook natuurlijk puppy-kleding en puppyspeelgoed. Een pup met genoeg speelgoed zal deze niet gauw aan jouw spullen beginnen. Voor de vrouwtjeshonden beschikken wij over leuke periodebroekjes. Met deze honden-onderbroeken blijft je huis netjes.
 

De juiste maat

Heeft u vragen over de maatvoering? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd bellen. Wij helpen je graag mee om de juiste maat te vinden bij de hond. Het is altijd belangrijk om je hond op te meten.